Home » Achievements On WordPress » Sunshine Blogger Award

Sunshine Blogger Award

sunshine-blogger-award

Assalam o alaikum and hello readers!

I am finally doing an award post and no doubt I am happy about it. This time around I was lucky enough to bag the Sunshine Blogger Award and was nominated by this lovely empathetic and definitely kind girl Bhavika. Thank you so much bhavika for the appreciation you have given me by nominating me for this award. It really means a lot to me even if I always fall short of words to thank people when they nominate me for an award and repeat the same old cliched lines in each one of my award posts. I really feel more than those words.

So apparently Sunshine blogger award is given to bloggers with inspiring words and posts as bright as the sun.

No. Okay maybe something like that but basically it is about the bloggers who bring sunshine in the lives of their readers and if this sounds too sun-shiny to some readers (as I am sure it would to one person xD) then you could consider this award as one given to all those thin and tiny rays which are trying to do their part by producing feeble light in an otherwise dark void.  Thank you.

So as I have turned out to be the greatest conformer of all times, here are the rules:

1.) Thank the person who nominated you in a blog post and link back to their blog.

2.) Answer the 11 questions sent by the person who nominated you.

3.) Nominate 11 other bloggers to receive the award and write them 11 new questions.

4.) List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post and/or on your blog.

Lets get to answering my questions.

Q1. What/ who gives you peace in life?

Ans. Connecting with the Almighty

Q2. If given a chance, what confession would you like to make?

Ans. That I am not good at making confessions? (You see what I did there xD)

Q3. What do you think is the most positive and negative thing about my blog?

Ans. Well I believe a blog is your personal property, you are free to make it into anything so no one should really tell you there’s something negative to it. You share your life on the blogosphere and people take inspiration from it (or they don’t). They like or learn from it (or they don’t). Your blog is fab, has so much to take inspiration from. Maybe you are too much of an open book and I would prefer anonymity but then again its only about personal preferences.

Q4. How would you define “Life”?

Ans. Something you can’t escape from when you want to. Something you can’t stay in either when you want to. Got to live for as long as have to live.

Q5. What made you blog?

Ans. I owe this to Farees because even though I knew I wanted to write and could write, it was her writings which ignited the urge to create a blog.

Q6. Your favourite quote?

Ans. Okay I really suck at picking favourites. I mean seriosuly. So I’ll just share two which are coming to my mind right now:

“Verily your Lord is Generous and Shy. If His servant raises his hands to Him (in supplication), He becomes shy to return them empty.”-Holy Prophet (S.A.W)

“Always pity the thinkers, for they are cursed with their own imagination”-Atticus

Q7. Book which changed your way of thinking?

Ans. Forty Rules Of Love (I don’t even know what it changed or if it changed something, I really just cried for a week after completing it.)

Q8. My post which you liked the most?

Ans. I absolutely loved “Magical Mommy”

Q9. Favourite blogger?

Ans. Everyone who is trying but xD Farees has to be the one I suppose.

Q10. One desperate wish?

Ans. That I could wish less and be more content with what I have.

My questions:

1. What would you choose between life and death?

2. Which country would you like to tour in your vacations?

3. Should money dictate your career choice and why?

4. You are late for a meeting but there’s an injured child on the road. How will you cope up with the dilemma?

5. Your most recently played song?

6. Happiness is ….?

7. Rainy nights or sunny days?

8. Why are we unable to think of questions when we are given the opportunity to?

9. I know the last one was what it was so here’s a more interesting one. If you were to choose one element or physcial feature from nature to define yourself, what would it be and why?

10. Have you ever suffered a panic attack. If yes, what was the first thing you tried to get rid of it?

11. How much do you sleep in a day on average?

My nominations:

Farees
Sauce box
Wolfish delight
Ashley
Safiyah
Elm
Her inked soul
Another aesthete
Tam
DemureDolls

Advertisements

5 thoughts on “Sunshine Blogger Award

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s